Veckans citat

Det är 10 år sedan jag testade Hot yoga för första gången och mitt första pass på 90 minuter i 40 grader glömmer jag aldrig.
Det var extremt fysiskt krävande men kanske framförallt en psykisk utmaning. För mig handlar yoga om balans, styrka och smidighet men också om att utveckla mitt fokus och förhållningssätt till motstånd och hinder. Yoga är inte bara en träningsform utan du praktiserar även ett förhållningssätt till dig själv och livet. Det tycker jag Hot yoga instruktören Erik Persson satte ord på när hon sa ”Det är inte förrän du provar som du vet var dina gränser går”

Published by

anniesw

Hej och välkommen! Jag heter Annie och är psykolog med ett stort intresse för träning och hälsa utifrån en psykologisk vinkel. För mig är det viktigt att göra psykologisk kunskap lättillgänglig och här på hemsidan skriver jag om hur du med hjälp av mentala tekniker kan utveckla ditt mindset för att både må och prestera bättre. När jag inte skriver om träning och hälsa så arbetar jag på Avonova företagshälsovård och möter dagligen chefer och medarbetare på flera Sveriges största företag och myndigheter. Fokus i mitt arbete ligger på stressrelaterade problem, chefshandledning och arbetsmiljö. Fritiden spenderar jag med mina älskade, tränar löpning, yoga, styrketräning och hoppning med min häst. Ja, det blir många helger med full aktivitet ute på tävlingar men jag älskar också en mysig hemmakväll i soffan. Hoppas jag kan inspirera och ge några tips, och om du inte hittar svaren du söker så tveka inte att fråga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s